Jordgubbssylt
Att koka sylt på jordgubbar är ett alldeles utmärkt sätt att konservera sommaren på. Sylten fungerar utmärkt som tårt- och kakfyllning, till pannkakor och våfflor, till smoothies och drinkar och som sås till glassdesserten. Det här receptet räcker till två stora burkar sylt.
Ingredienser
- g jordgubbar
- dl strösocker
- tsk vaniljsocker
- krm natriumbensoat
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Björnbärssylt





30 min
Kaiserschmarrn – en kejserlig pannkaka





30 min
Flippa pannkakor som ett riktigt proffs





30 min
Hjärtpannkakor – bjud på kärleksfull frukost





30 min
Ricottapannkakor med citron





25 min
Matcha pannkakor med hallon och pistage





30 min
Dutch pancake med sylt, grädde och bär





30 min
Havrepannkakor med färska bär





30 min
Ljuvliga jordgubbar – 5 fina recept
Alla hjärtans dag – kärleksfrukost
Tre goda rätter för dagsvandringen
Pannkaksmuffins – enkelt att grädda





30 min

Veganska goda pannkakor med fluffig vispgrädde
Safta och sylta – här är de godaste bären
Salsiccia penne





50 min
Matchapulver – 5 tips på vad du kan göra med matcha

Mumsig och mättande wrap med bönor
30 min
Syltad rödlök – snabbt och enkelt recept





10 min
Havtornssylt – snabblagat och syrligt gott





15 min
Lingonsylt – gott och enkelt att göra själv





30 min
Plommonsylt med kardemumma och kanel





1 h
Rönnbärssylt





30 min
Så gör du pannkakor med chokladgömma
Glutenfria pannkakor





15 min