Mjölkchokladbiskvier
Mjölkchokladbiskvier

Mjölkchokladbiskvier med ljuvligt len fyllning

3,9 (696 röster)

Bakrecept

Mjölkchokladbiskvier – fem ingredienser är allt som behövs för att göra de här helt ljuvligt goda biskvierna. Recept ur Fredrik Nyléns nya bok Baka med choklad.

1 portion i receptet blir cirka 24 biskvier. Tid i frysen och för att stelna tillkommer.

Mjölkchokladbiskvier

  • Ingredienser

  • 200 g mandelmassa
  • 1 äggvita
  • Mjölkchokladkräm

  • 100 g mjölkchoklad
  • 200 g smör , rumsvarmt
  • 2 dl florsocker
  • Till doppning

  • 200 g mjölkchoklad

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Chokladdrömmar med Fredrik Nylén

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Recept

Bakning

Fika recept

Chokladrecept

Efterrätt

MER OM GODARE

Biskvier i långpanna

1 h

Chokladdrömmar med Fredrik Nylén

Baka de bästa godbitarna i långpanna

Chokladmoussetårta med mandelbotten

1 h

Brownies – enkelt att baka och gott till fikat

40 min

Brownies med jordnötssmör

50 min

Sachertårta –aprikosmarmelad sätter smaken

1 h

Glasstårta med jordgubbar

1 h

Biscotti – italienska mandelskorpor

1 h 45 min

Croissant – så bakar du dem hemma

5 h

Marängtårta med chokladmousse och färska bär

2 h 10 min

Shortbread – spröda små godingar

40 min

10 härliga recept på tårta för alla tillfällen

Så lyckas du med din tårtbotten

45 min

Tårtkalas – tre fantastiska skapelser

Moussetårta av hallon och choklad på brownie

Mormor Margits midsommartårta

Muffins – enkelt och snabbt recept

40 min

Lär dig spritsa som ett proffs

Banancupcakes med creamcheese- och honungsfrosting

1 h

Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting

1 h

Mazarinpaj med björnbärskräm

1 h 30 min

Siffertårta med hallonkräm

1 h 10 min

Äppelbakelser med vaniljkräm

1 h 30 min