Mattias Larsson

Av Mattias Larsson

Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg

Av Mattias Larsson

(21)

Vad tycker du?

Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg

Bjud på en förrätt som är enkel att laga men ändå ger en lyxig känsla.

Kocken Mattias Larsson har komponerat den goda sparrisrätten.

Recept ur Mattias Larssons bok Lättlagade helgmenyer.

Sotad sparris matchas med goda smaker.

Ingredienser

Kryddig smetana

  • 100 gsmetana
  • 3 krmFänkålsfrön, mortlade
  • Salt
  • 2 kokta ägg
  • 75 gsmör

Sparris

  • 300 ggrön sparris
  • Olivolja
  • 4 rädisor
  • 1 knippekörvel, eller annan god ört
  • Salt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg

Mattias Larsson

Mattias Larsson

Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.

Visa 59 recept