Picknickgrillar: Här är årets tips

Enkla att ta med överallt

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: iStockphoto

Kommersiell text (läs mer här)

Picknickgrillar är små, praktiska grillar som är enkla att använda.

Ta med dig dem överallt och upptäck en helt ny grillvärld.

Här är bästa tipsen på smarta minigrillar inför sommaren.

Per Ehrlund.

Nu behöver du inte längre begränsa grillningen till hemma i trädgården. Med en smart picknickgrill är det bara din fantasi som sätter stopp. En revolutionerande nyhet för alla grillfantaster, som verkligen måste grilla allt - överallt.
– Picknickgrillar är superbra, de medför ju att folk kan grilla ännu mer, säger grillinstruktören och experten Per Ehrlund.

Ett perfekt sätt att ta med sig grillningen ut i naturen?

– Ja, då kan du grilla var som helst, om du är ute med husvagnen, båten eller bara ska iväg på utflykt. Även här är det bra att tänka över sina behov innan man investerar i en picknickgrill. Hur stor yta har jag för att förvara grillen? Behöver den vara lätt att bära under armen? Tänk också på att små gasoltuber fungerar bäst om de håller värmen, så se till att de inte ligger nedpackade och blir kalla om du är ute på en längre tur och vill kunna grilla när du kommer fram.

7 smarta tips på picknickgrillar

Hitta rätt storlek för dina behov och handla grillar i olika prisklasser här.

Boretti Terzo

Foto: Boretti

Picknickgrillen Terzo är bärbar, flexibel och praktisk både vad gäller bekvämlighet och design, var och när du vill. Passar perfekt på balkongen eller för att ta med på utflykt. I sommarens praktiska bärbara grillpaket får du 2 fria gåvor: Epic Spice Chimichurri samt 3 kg briketter.

Läs mer och köp din grill här nedan.

Laddar ...

Kolgrill Festival Mustang

Foto: Cervera

Liten kortbent och smidig kolgrill från Mustang vid namn Festival. Perfekt att ta med på festivaler, konserter och picknickar. Den har ett stort och kraftigt handtag att hålla i när man bär den och väger endast 2,5 kg. Lägg på din goda grillmat på det förkromade gallret som mäter 36 cm i diameter och låt grillkvällen börja.

Köp din picknickgrill hos Cervera här.


Weber Go-Anywhere Brikett

Foto: Netonnet

Weber Go-Anywhere är en kvalitativ kolgrill som är idealisk för utflykten och campingen. Grillytan på 41 x 25 cm funkar bra för en väldoftande grillmiddag som kan mätta hela familjen. Den är lätt att förvara genom att vinkla upp benen och går enkelt att placera i bagageutrymmet eller husvagnens förvaringsutrymme.

Köp din picknickgrill hos Netonnet här.


Big Green Egg Minimax

Foto: Big Green Egg

Big Green Egg Minimax är den kompletta grillen till terassen eller för att ta med på resan. Med Big Green Egg Minimax har du allt du behöver för att kunna grilla, röka och laga mat för 2-4 personer. I det här paketet får du dessutom 3 fria gåvor.

Läs mer om grillen och köp den här nedan.

Laddar ...

Weber Smokey Joe

Foto: Amazon

En liten, smart och praktisk brikettgrill att ta med ut i naturen. Grillen har värmesköld som gör att du kan ställa grillen på alla underlag. Perfekt grill för att grilla biffar, fisk eller till och med en hel liten kyckling.

Köp din grill hos Amazon här.


Cube Kolgrill portabel Khaki

Foto: Cervera

Cube grill från Everdure är en portabel kolgrill i värmeresistent lättviktsstål, perfekt att ta med sig på picknick i parken, stranden, campingsemestern eller balkongen. Grillen har tagits fram av mästerkocken Heston Blumenthal i samarbete med Everdure, och har utrustats med ett cool touch-handtag, så att du enkelt kan flytta grillen utan att bränna dig, även medan den används. Ett fack för kol, ett livsmedelsgodkänt fack, samt värmeisolerad botten så att den inte skadar ytan den ställs på. En skärbräda i bambu medföljer.

Köp grillen hos Cervera här.


Kolgrill Landmann Piccolino

Foto: Amazon

Läcker portabel kolgrill som är perfekt att bära med sig, och enkel att förvara då den tar liten plats. Kvalitetsgrill som levereras med helemaljerat klot, grillgaller och varmhållningsgaller av förkromat stål.

Köp din picknickgrill hos Amazon här.


Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE