Stjärnkrögaren: ”Jag fick stryk på lyxkrogen”

Stjärnkrögaren Björn Frantzén har blivit vald till världens bästa kock. Framgångarna har dock haft sitt pris. Tiden på topprestaurangerna i England var tuff med stark pennalism. – Jag fick karatesparkar i ryggen och blev bränd på armarna med flit med en upphettad stekspade.

”Jag fick stryk på lyxkrogen”
Gick in i väggen
Tacos på fredagar
Favoriträtten

ÄMNEN I ARTIKELN

Björn Frantzén

Guide Michelin

Mat

Diabetes

Kockar

MER OM GODARE

Madeleine Landley släpper ny kokbok

Välkommen till tv-kanalen Godare

Bib Gourmand – restaurangerna med rimliga priser

Här lagas mat åt kungaparet

Michelinstjärnor delas ut LIVE på Aftonbladet

Här är alla finalister i Årets kock 2021

Myllymäki plockar sin första Michelinstjärna

Här är vinnaren

Kockarna om att tävla i ”Kockarnas kamp”

Så blir stjärnkrögarens nya lyxkrog La Tour

Frantzéns krog Zén får tre stjärnor

Matprofilen: Hitta matglädje i vardagen

Från skog till bord – råd om jakt och vilt

Tareq Taylor: ”Jag var livrädd för män i kostym”

Så gick det för svenska kockarna VM-matchen

Petri, 42, hittade jättekantarell: ”Måste vara rekord”

Kalle Zakari Wahlström höjer rösten för krisberedskap

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Expertens tips: ”Utgå från maten när du väljer vin”

Laga enkel och lyxig mat i det gröna

Frantzén – en av världens bästa krogar

Bli proffsplockare – Svampexperten tipsar

Tävlingskocken Henrics enkla snacks

Här är alla vinnare på årets Stellagala

Testar surströmming - oväntade reaktionen