Ryggbiff och rostad potatis.
Foto: Tukan förlag
Ryggbiff och rostad potatis.

Ryggbiff med tomat­ och avokadosallad och rostad potatis

4,7 (6 röster)

Satsa på gräsbetat kött av hög kvalitet när du vill ha rött kött och servera det uppskuret i skivor så äter du oftast lite mindre.

Recept ur boken ”Eat Clean” (Tukan förlag). Text och recept Kristina Andersson.

Ryggbiff med tomat­ och avokadosallad och rostad potatis

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 600 g små potatisar
  • 1 msk olivolja
  • 200 g haricots verts
  • flingsalt
  • 400 g ryggbiff
  • salt och peppar
  • 1 msk smör
  • Sallad

  • 1 st lök, gul
  • 2 avokado
  • 250 g tomat
  • 20 sötmandlar
  • 6 torkade apriskoser
  • 0.5 msk vinäger
  • 1.5 msk olivolja
  • salt och peppar

Gör så här

Av: Elisa Amorelli

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK