Pannacotta med vit choklad och mango
Foto: Thinkstock
Pannacotta med vit choklad och mango

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

4,1 (7 röster)

Pannacotta med vit choklad och mango. Pannacotta är nog en av de bästa desserterna man kan bjuda på. Enkelt att göra och perfekt att göra färdigt dagen innan den ska serveras. Här är den smaksatt med vit choklad och toppad med färska bitar av mango.

Tid tillkommer för att pannacottan ska stelna.

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Panacotta

  • 1 gelatinblad
  • 4 dl grädde
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 100 g vit choklad, av bra kvalitet
  • Mangoröra

  • 200 g mango, fryst eller färsk
  • 1 msk florsocker

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK