Pannacotta med vit choklad och mango
Pannacotta med vit choklad och mango

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

4,1 (13 röster)

Efterrätter - Recept på goda desserter

Pannacotta med vit choklad och mango. Pannacotta är nog en av de bästa desserterna man kan bjuda på. Enkelt att göra och perfekt att göra färdigt dagen innan den ska serveras. Här är den smaksatt med vit choklad och toppad med färska bitar av mango.

Tid tillkommer för att pannacottan ska stelna.

Pannacotta med vit choklad och färsk mango

  • Panacotta

  • 1 gelatinblad
  • 4 dl grädde
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 vaniljstång
  • 100 g vit choklad, av bra kvalitet
  • Mangoröra

  • 200 g mango, fryst eller färsk
  • 1 msk florsocker

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Enklaste och lyxigaste påskmaten

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Efterrätt

Chokladrecept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Hemligheten bakom den perfekta pannacottan

Bjud på 3-rätters meny med vårkänsla

Ayla Canpunars pannacotta med tre olika toppings

1 h

Banana split – klassikerna alla älskar

10 min

Temperera choklad – så enkelt är det

Får jag inte dessert blir jag arg!

Chokladmousse med saltad mandelgrädde

10 min

Hallon- och körsbärssemifreddo

40 min

Matchaglass – läckert grön och svalkande

20 min

Pavlova – efterrätten som alltid imponerar

1 h 15 min

Mjölkchokladparfait med kakaonibs

20 min

Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på

Enkel avokado- och mangoglass

Tricket som ger ännu fräschare grönsaker

25 min

Gräddfilspannacotta med jordgubbar

20 min

Flan de huevo

1 h

Kolapaj med marängtopp

1 h 30 min

Rabarberkräm – en älskad klassiker

20 min

Äggtoddy – krämigt god och söt dessert

10 min

Varma päron med ost

20 min

Isglass med två olika smaker

20 min

Blåbärsglass – med massor av blåbär

20 min

Vegansk pavlova med basilika och bär

4 h 15 min

Hallontarte – vaniljfyllning och syrliga hallon

2 h