Så gör du helt perfekt kristyr

4 (50 röster)

Lagom tjock och krämig för pepparkaksbaket

Av: 

Nina Kindbro

En bra kristyr är ett måste till pepparkakorna.
En bra kristyr är ett måste till pepparkakorna.

Bakrecept

Kristyr – en riktigt bra kristyr är krämig, smidig och absolut inte rinnig. Vispa ihop äggvita, florsocker och ättikssprit med elvisp så det blir fluffigt och slätt. Spritsa vackra mönster på pepparkakor och pepparkakshus.

LÄS VIDARE

Pepparkaksdeg – recept för perfekta pepparkakor

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Recept

Pepparkakshus

Bakning

MER OM GODARE

Servera kladdkakan med julkänsla

Chokladhus – ett riktigt lyxbygge

Sofia Henriksson bjuder på både sött och salt till advent

Surdegsbabka med choklad

Mormor Margits midsommartårta

Brownies med jordnötssmör

Vaniljkaka med hallonpannacotta

Saffransbullar med mandelmassa

Chokladpudding – så blir den supergod

Lär dig spritsa som ett proffs

Äppelkaka med frosting

Pepparkakstaco – goda till glöggminglet

Simona Muntean: ”Bakning är min avkoppling”

Jessica Frej – så fixar du julen utan stress

10 härliga recept på tårta för alla tillfällen

Kristyrhus – vackra men ömtåliga skapelser

Här är årets nya julsnacks 2020

Strawberry Mojito Cheesecake

Vintrig amaretto och vaniljsockerkaka

Saffransrulltårta med apelsin­choklad­fyllning

Saffranskrans – godast till adventsfikat

Libabröd – gott och mångsidigt

Flatbread – fluffigt och gott

Lefsa – matigt och gott tunnbröd