Carpaccio med spenatsallad

Av Godare

(68)

Vad tycker du?

Carpaccio med spenatsallad

Carpaccio är tunt, tunt skivad oxfilé oftast toppad med parmesanost, svartpeppar och olivolja. Här är ett underbart recept med tomater, pepparrot och spenatsallad.

Ingredienser

  • 30 körsbärstomater, ekologiska
  • Salt och peppar
  • Olivolja
  • 300 gOxfilé
  • Salt och peppar
  • 1 handfullpumpakärnor
  • Olja
  • 1,5 dlCrème fraiche
  • 3 mskpepparrot, färsk, riven
  • 1 msksmör
  • 1 Schalottenlök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 250 gSpenat, ekologisk
  • Salt och peppar
Carpaccio med spenatsallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Carpaccio med spenatsallad