
Taylor, Tareq
Tareq Taylors kyckling
289,00 kr
Läs mer
Kyckling satay har de flesta provat någon gång och det är alltid lika gott. Med färs på spetten kan man få mer smak än med rent kött.
– Tack vare den lilla mängden äggvita blir färsspetten så fasta och fina att man faktiskt kan tro att det är helt kött. Här har jag blandat i vitlök och sesam som passar utmärkt till jordnötssåsen, säger Tareq Taylor.
Recept ur kokboken Tareq Taylors kyckling.
Taylor, Tareq
Tareq Taylors kyckling
289,00 kr
Läs mer
1 h 15 min
30 min
40 min
1 h
40 min
5 min
15 min
40 min
55 min
20 min
1 h 15 min
35 min
40 min
1 h
1 h 10 min
1 h 30 min
45 min
2 h 20 min
1 h
2 h 20 min
45 min