Tina Nordström

Av Tina Nordström

Socca med bönsallad och pecorino

Av Tina Nordström

(2)

Vad tycker du?

Socca med bönsallad och pecorino

Tina Nordströms socca med bönsallad, krämig ricotta och nötig pecorino är ett snabbt och enkelt recept som sätter guldkant på vilken middagsbjudning som helst.

Recept ur boken ”Gott käk utan krångel” av Tina Nordström.

Socca med bönsallad och pecorino, toppad med brytbönor och ricotta.

Ingredienser

Socca

  • 5 dlKikärtsmjöl
  • 3 dlVatten
  • 3 mskolivolja
  • 1 tskSalt

Tillbehör

  • 200 gbrytbönor
  • 1 msksmör
  • 1 mskolivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 Salladslökar
  • 100 gpecorino
  • 150 gricotta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Socca med bönsallad och pecorino

Tina Nordström

Tina Nordström

Tina Nordström är en välkänd svensk kock och TV-personlighet som har inspirerat många människor att laga mat genom sina TV-program och kokböcker. Tina är känd för sitt fokus på att använda lokala och hållbara råvaror i sin matlagning, samt för att hon ofta lagar enkel och god mat som passar för vardagsmiddagar.

Visa 17 recept