Bakad torsk med primörer och dillsmör

Av Godare

(23)

Vad tycker du?

Bakad torsk med primörer och dillsmör

Bakad torsk med primörer och dillsmör – här är en riktig Leif Mannerströms-favorit som du inte vill missa. Bakad torsk med goda primörer och dillsmör. Ät och njut! Recept från boken ”Mannerströms berså”, Norstedts förslag.

Bakad torsk med primörer och dillsmör.

Ingredienser

  • 600 gtorskrygg, färsk i bit
  • 1 tskSalt
  • 1 Citroner, skalet

Dillsmör

  • 400 gSmör
  • 1 buntfärsk dill
  • 0,5 citron, saften

Primörer

  • 1 knipperödbetor
  • 1 knippemorötter
  • Salt, till kokning

Till servering

  • färsk dill, några
  • 1 bitBit pepparrot
  • 1 burkforellrom

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Bakad torsk med primörer och dillsmör

Ämnen