Ryggbiff och zucchinisallad
Foto: John Hagby
Ryggbiff och zucchinisallad

Ryggbiff och zucchinisallad

4 (3 röster)

Ryggbiff och zucchinisallad – perfekt för en lchf diet eller paleo! Ett bra sätt att få fina rivna grönsaker är att använda en spiralizer för att få zucchinin nästan som en pasta. Toppa gärna rätten med lite timjan precis innan servering för både färg och smak.

Ryggbiff och zucchinisallad

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 600 g ryggbiff
  • Köttmarinad

  • 0.5 dl honung
  • 0.5 dl passerade tomater
  • 0.5 dl olivolja
  • havssalt
  • svartpeppar
  • Zucchinisallad

  • 1 gul lök
  • 1 zucchini
  • 2 morötter
  • 2 msk olivolja
  • havssalt
  • svartpeppar

Gör så här

Av: Aftonbladet

Receptet är hämtat ur boken Annikas paelokök av Annika Sjöö (foto: John Hagby, förlag: Pagina förlag).

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK