Hallon- och lakritspannacotta
Hallon- och lakritspannacotta

Hallon- och lakritspannacotta

3,8 (91 röster)

Den här pannacottan är en riktig drömdessert för alla hallon-lakritsfans därute. Dessutom blir den riktigt snygg med dekorationen av färska hallon. Recept ur boken ”Baka utan ugn” av Camilla Hamid.

Låt pannacottalagret stelna i kylskåp cirka två timmar innan nästa lager, totalt fyra timmar.

Hallon- och lakritspannacotta

  • Ingredienser

  • 150 g turkisk peppar, godiset
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 tsk agar agar
  • Hallonpannacotta

  • 225 g hallon, frysta
  • saft från 1 citron
  • 1 dl strösocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 tsk agar agar
  • Dekoration

  • hallon, färska

Gör så här

LÄS VIDARE