Kycklingkrokett med pecorino och persilja

Av Godare

(0)

Vad tycker du?

Kycklingkrokett med pecorino och persilja

Hemmagjorda kroketter är lättare att göra än de ser ut. Perfekta som snacks till fördrink, eller del av en middag med smårätter. Servera genast för maximal frasighet.

Receptet är ur boken ”100 små rätter” av Klara Ingemyr.

Kycklingkroketterna är utmärkta som tilltugg till drinken eller snacks innan maten.

Ingredienser

  • 200 ggrillat kycklingkött
  • 0,5 stjalapeño
  • 1 mskBladpersilja
  • 0,5 dlpecorino
  • 0,5 mskCrème fraiche
  • 0,25 stCitron
  • 2 krmSalt
  • 2 krmSvartpeppar
  • 1 mskVetemjöl
  • 2 Ägg
  • 2 dlPanko ströbröd
  • 2 dlRapsolja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kycklingkrokett med pecorino och persilja