Jenny Warsén

Av Jenny Warsén

Grönsaksbiffar med halloumi

Av Jenny Warsén

(66)

Vad tycker du?

Grönsaksbiffar med halloumi

Grönsaksbiffar med halloumi. Dessa små godingar kan serveras tillsammans med potatismos, eller så kan man göra två större biffar och servera dem i hamburgerbröd tillsammans med diverse tillbehör. Morötterna kan ersättas med zucchini.

Recept från boken ”Middagstipset” av Jenny Warsén.

Halloumi i grönsaksbiffarna - mycket gott.

Ingredienser

  • 400 ghalloumi
  • 500 gmorötter
  • 4 ägg
  • 2 dlStröbröd
  • 1 tskSalt
  • Chiliflakes
  • 4 mskpersilja, finhackad
  • Smör, att steka i
  • färsk timjan, att garnera med

Till servering

  • Potatismos
  • en god sallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Grönsaksbiffar med halloumi

Jenny Warsén

Jenny Warsén

När Jenny Warsén lagar mat ska det vara gott, gå snabbt och inte kosta alltför mycket. Hon är vardagsmatens riddare, kokboksförfattare och bloggare. Här på Godare delar hon med sig av enkla vardagsrätter och härlig sommarmat med extra goda smaker. Bild från boken "Jennys sommar". Foto: Ulrika Pousette

Visa 25 recept