Halloumirårakor med klassiska tillbehör
Testa att riva ner halloumi i rårakorna – det blir fantastiskt gott.
Osten gör att rårakorna får krispigare konsistens och mer sälta.
Servera gärna med klassiska tillbehör, som till exempel löjrom, rödlök och gräddfil.
Halloumirårakor med klassiska tillbehör
Ingredienser
- 150 g halloumi
- 200 g potatis
- salt och peppar
- smör och olja, till stekning
Till servering
- 2 dl gräddfil 12%
- 100 g löjrom
- 0.5 rödlök, hackad
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Marinerad paprika





55 min
Morotssallad





30 min
Örtsallad från medelhavet





1 h 30 min
Tzatziki – klassiskt recept





40 min
Rårakor med sötpotatis och halloumi





10 min
Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén
Rösti – knaprig och god potatiskaka





30 min
Halloumipanna med sparris och sötpotatis





45 min
Grillad fisk med rödbetor och vitlökskräm





1 h
Halloumi fries med hummus och jordnötsdip





40 min
Världens godaste halloumipizza





25 min
Gazpacho med halloumi och dukkah





30 min
Bästa halloumiburgaren





30 min
Italiensk bönsallad – vego till buffén





15 min
Frittata med rucola





55 min
Skaldjurssallad med chili och citron





25 min
Duka upp en smakrik italiensk buffé
Fava med karamelliserad lök och kapris





1 h
Grillspett med halloumi, chili och mynta





20 min
Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost





1 h 30 min
Souvlaki med kyckling





45 min
Yoghurtdessert med nötter och bär





20 min
Små spenatpajer





1 h
Jill Johnsons sötpotatis med chili och spenat





40 min