Halloumirårakor

Foto: Janerik Henriksson/TT / TT NYHETSBYR≈N

Halloumirårakor med klassiska tillbehör

3,8 (6 röster)

Medelhavsmat

Testa att riva ner halloumi i rårakorna – det blir fantastiskt gott.
Osten gör att rårakorna får krispigare konsistens och mer sälta.
Servera gärna med klassiska tillbehör, som till exempel löjrom, rödlök och gräddfil.

Halloumirårakor med klassiska tillbehör

  • Ingredienser

  • 150 g halloumi
  • 200 g potatis
  • salt och peppar
  • smör och olja, till stekning
  • Till servering

  • 2 dl gräddfil 12%
  • 100 g löjrom
  • 0.5 rödlök, hackad

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

ANNONS EXTERN LÄNK

Har du provat halloumirårakor förut? Handla allt du behöver här!

Matspar

LÄS VIDARE

Halloumiburgare – härligt saftig och grön

ÄMNEN I ARTIKELN

Medelhavsmat

Huvudrätter

Halloumirecept

Recept

MER OM GODARE

Morotssallad

30 min

Marinerad paprika

55 min

Grekisk mannagrynskaka

1 h 30 min