Veganska köttbullar

Av Godare

(23)

Vad tycker du?

Veganska köttbullar

Julköttbullar ska gärna innehålla kryddpeppar och dijonsenap för extra kick.

– Jag brukar göra dem mindre än vanligt och steka dem riktigt hårt, så att de blir som en krispig liten munsbit, säger vegoproffset Gustav Johansson.

Julköttbullar, lite mindre, men krispiga munsbitar.

Ingredienser

  • 850 gVegofärs Kfp, formbar
  • 2 lökar, gula
  • 2 mskkinesisk soja, mörk
  • 2 mskbrynt schalottenlöksfond, eller annan grönsaksfond
  • 1,5 mskmald kryddpeppar
  • 2 mskDijonsenap
  • Salt och peppar
  • växtbaserat smör, eller rapsolja för stekning

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Veganska köttbullar