Airfryer i olika storlekar – 5 köptips

Artikeln innehåller annonslänkar

Få krispiga pommes och saftig kyckling i en varmluftsfritös.
Här hittar du några av marknadens mest populära airfryers som du kan klicka hem online!

Få riktigt goda pommes frites fast med mindre mängd fett med en varmluftsfritös. En airfryer kan du använda till all sorts mat du annars hade friterat i olja eller tillagat i ugnen. Här nedan listar vi olika modeller av airfryers som går att köpa online.

Philips Airfryer XXL

Stor airfryer som kan användas för att laga mat till hela familjen. Korgen har en kapacitet på 1,4 kg, och det är enkelt att laga olika typer av måltider i maskinen med de fem förinställda programmen. Läs mer och köp den här (annons).

Easyfry Airfryer från OBH Nordica

Varmluftsfritösen Airfryer från OBH Nordica har en kapacitet på 1,6 liter och är perfekt för två personer eller små hushåll. Den är enkel att förvara tack vare sin kompakta design och är lätt att använda, den är sex förinställda program som gör det enkelt att fritera, rosta, grilla och baka. Läs mer och köp här (annons).

Princess XXL Airfryer

Hemmafritera pommes eller grönsakerna med airfryern från Princess med digital display. Denna modell är extra stor och har en kapacitet på 4,5 liter vilket motsvarar omkring sju portioner. Läs mer och köp här (annons).

Emerio Smart airfryer

Emerios varmluftsfritös rymmer 5,5 liter och har sju förinställda program som gör det enkelt att laga goda och hälsosamma måltider. Läs mer och köp här (annons).

Sabor Ultimate airfryer

Airfryer med en kapacitet på 5,5 liter som gör att du kan laga god och nyttig mat till hela familjen. Läs mer och köp här (annons).


Publisert:

LÄS VIDARE