Grillbuffe – äntligen är det dags för grillkvällar

Publicerad:
Uppdaterad:
Grillbuffé – bjud på en härlig grillkväll
Foto: Elvira Pihl
Grillbuffé – bjud på en härlig grillkväll

Grillrecept

Grillbuffé är perfekt för att bjud hem dina vänner på en trevlig grillkväll.
Passa på att grilla det är både enkelt och roligt.
Vi har bästa recepten på kött, såser och sallader.

Goda recept till grillbuffé

Foto: Elvira Pihl
Grillad lax

Samlas runt grillen

Grillkvällar är ett utmärkt tillfälle att umgås medan man lagar mat. Alla kan samlas med fördrinken runt grillen i kvällssolen och umgås tills det är dags att äta. Grillat är perfekt när du vill laga lite av varje och duka upp en grillbuffé där det finns något som alla grillar. Du behöver inte köpa några mängder, en kycklingfilé, några goda korvar och en lite större köttbit räcker gott till fyra personer. Skär upp allt i bitar och servera så kan alla smaka lite av varje.

Foto: Elvira Pihl
Grillad kyckling

Var spontan

Det är alltid trevligt att kunna vara spontan. Du behöver inte marinera köttet i flera timmar och göra olika glazer för att det ska bli riktigt bra. Du kommer långt på salt och peppar och en grillad citron. Var noga med att salta och peppra köttet när du skurit upp det i skivor eller bitar så att du får fin smak i varje tugga.

Satsa på att göra smakrika såser och sallader så får du garanterat en fantastisk grillmiddag. Grillade grönsaker blir gott i såser och röror, prova dig fram och hitta dina egna nya favoriter.

Foto: Elvira Pihl
Grillad sallad

Grilla desserten

Grillad frukt får ofta en härlig sötma när de hamnar på grillen och är ett roligt sätt att tillaga dessert på som dessutom imponerar på gästerna. Servera frukten med härliga enkla tillbehör på ett stort fat så har du en lättlagad och snygg efterrätt - som blir det perfekt avslutet på en trevlig kväll.

Foto: Elvira Pihl / /elvpih
Grillade nektariner
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE