Snygga bestick: Här är våra tips

Så fixar du en trendig dukning

Artikeln innehåller annonslänkar

Vackra bestick ger dukningen ett härligt lyft. Uppgradera kökslådorna där hemma med trendiga gafflar, knivar och skedar.

Här är våra tips!

Gör middagsdukningen lite extra tjusig med fina bestick! Här listar vi populära bestickseten som kan ge middagen en extra guldkant.

Isidore bestickset 24 delar

Trendigt bestickset i matt svart stål med handtag i hamrad yta, från Jotex. Besticksetet innehåller sex delar av kniv, gaffel, sked och tesked finns även att köpa i fler färger. Läs mer och köp här (annons).

Dorre Victoria Bestickset 30 delar

Victoria bestikset i 30 delar från Dorre, tillverkat i rostfritt stål. Passar bra till vardags som till grillmaten. Ett komplett bestickset för 6 personer. Köp hos Cervera här (annons).

Raw Bestickset 16 delar

Bestickserie i svart från märket Aida, tillverkade av 18/0 kromstål och finns i fyra olika färger: svart, silver, guld och matt roséguld. Vackra att duka med till alla måltider. Besticksetet säljs just nu till kampanjpris. Läs mer och köp här (annons).

Iittala Scandia bestickset 24 delar

Scandia från Iittala är en retroklassiker som designades av Kaj Franck redan år 1952. Detta set innehåller sex matknivar, sex matgafflar, sex matskedar och sex kaffeskedar. Matcha gärna med Iittalas övriga glas och porslin för en snygg helhet. Bestickstet säljs just nu till kampanjpris – köp hos Nordic Nest här (annons).

Vargen & Thor Bestickset 16 delar

Svart bestickset från Vargen & Thor, utformad med en hamrad yta på skaften. De är tillverkade i rostfritt stål, har en tyngd i sig och bra balans. Blir fina att duka med till både vardag och fest. Ett set innehåller 16 bestick. 4 gafflar, 4 skedar, 4 knivar och 4 teskedar. Läs mer och köp dem här (annons).

Georg Jensen Bernadotte bestickset 24 delar

Stilfulla och trendiga bestick från Georg Jensen formgivna av designprinsen Sigvard Bernadotte. Bernadotte-kollektionen har i generationer varit och är fortfarande en favorit hos många. Vackra bestick att behålla själv eller ge bort som fin gåva. Köp dem hos Royal Design här! (Annons)

Dorre Classic Bestickset 30 delar

Tidlöst bestickset i rostfritt stål med både grillkniv och vanlig kniv, gaffel, sked och tesked så att det räcker för sex personer. Läs mer och köp här (annons).

Bestickset Tramontina 24 delar

Bestickset med handtag i trä som är värmebehandlade och extra slitstarka och hållbara över längre tid. Setet består av 24 delar så du kan enkelt duka för 6 personer. Läs mer och köp här (annons).

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET