Lise Finckenhagen

Av Lise Finckenhagen

Räksmörgås med citron och dill

Av Lise Finckenhagen

(22)

Vad tycker du?

Räksmörgås med citron och dill

Enkelt, mättande och fantastiskt gott. En lyxig räkmacka lyser upp vilken dag som helst. Toppa med citrondoftande majonnäs och en dillkvist.

Räksmörgås med citron och dill.

Ingredienser

  • 500 gRäkor, skalade
  • 1 burkmajonnäs, gärna citronmajonnäs
  • 1 knippedill
  • malen peppar
  • 4 skivorlimpa
  • sallad, använd stora fina blad
  • 0,5 gurka
  • 1 citron
  • smör

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Räksmörgås med citron och dill

Lise Finckenhagen

Lise Finckenhagen

Den norska stjärnkocken Lise Finckenhagen har vunnit norrmännens hjärta genom sina många kokböcker och sin medverkan i tv och radio. Lise började som lärling på gourmetrestaurangen Bagatelle i Oslo när hon var tonåring och arbetade sig upp till dessertchef där. I dag är hon även känd som expertdomare i norska Masterchief och med sin podd “Mat & Kjærlighet”.

Visa 940 recept