Fluffiga pannkakor med chokladfyllning

Fyll dem med din favoritchoklad

Av: 

Aftonbladet

Frukostrecept

Ibland vill man lyxa till frukosten lite extra med hemgjorda pannkakor och en del gör gärna den amerikanska varianten, de lite fluffigare.

I klippet finns ett tips på hur du kan ta dina pannkakor till en ny nivå – missa inte det!

Pannkakor, en vardagshjälte i många hem. Och det finns många goda varianter på hur man gör denna platta goding. Den amerikanska varianten har under åren blivit allt mer populär med sin fluffiga karaktär.

De är goda precis som de är, men vi kan rekommendera att ni testar göra dem som i klippet – med en chokladgömma i mitten.

För att göra pannkakorna behöver du:

  • 5 dl mjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 4 msk socker
  • 2 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 4 msk smält smör
  • Din favoritchoklad

Sen är det bara att följa instruktionerna i klippet för att veta hur du ska få till chokladgömman. Toppa pannkakorna med sirap, bär eller det du själv tycker är godast till pannkakor.

Göm choklad i pannkakorna för att göra dem extra goda!

.

Följ Godare på Instagram klicka här

Publisert:

LÄS VIDARE

Laga mac and cheese med ostbågar

ÄMNEN I ARTIKELN

Frukostrecept

Recept

Choklad

Chokladrecept

MER OM GODARE

Fluffig chokladmousse på nolltid

Nya frukosttrenden – fluffiga äggmoln

Ljuvligt doftande kanelbullepannkakor

30 min

Aylas goda dipp med avokado

Så får du perfekt couscous som Markiz

Hemligheten bakom den perfekta pannacottan

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Så gör du mac and cheese med ostbågar

Felet som alla gör med tomatpuré

Tareq Taylors knivskola: Slipa snabb och enkelt

Så ska du hålla i vinglaset

Enkla knepet för att fritera hemma

Guacamole på bara en minut

Så smakar blått vin

15 kladdkakor att fira kladdkakans dag med

Här finns världens godaste mat

Tre saker att tänka på när du väljer kött

Koka ris – så blir det helt perfekt

Jennie Walldéns tips på lyxigare snabbnudlar

Alexandras tacowrap har setts av miljoner

Därför ska du välja marmorerat kött

Tareq Taylors smarta och enkla löktrick

Filip Poons hemlighet till godaste räkmackan

Ladda för kanelbullens dag