Marias lyxiga middag: ”Ugnen sköter jobbet”

Av Madeleine Brohlin

(3)

Vad tycker du?

Marias lyxiga middag: ”Ugnen sköter jobbet”

Portabello med mozzarella serverat med sötpotatis – skippa köttet till middag och låt dig inspireras av Maria Pogosjans vegetariska recept. Hon har gjort en rätt som tillagas helt i ugnen: portabellosvamp med mozzarella serverat med sötpotatis. – En perfekt meny för mitt i veckan lyx utan krångel och för mycket tid, säger hon.

Portabello med mozzarella serverat med sötpotatis.

Ingredienser

  • 2 sötpotatisar
  • 2 portobellosvampar
  • körsbärstomater
  • minimozzarella
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msksmör
  • Salt och peppar
  • Basilika
  • Dill

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Marias lyxiga middag: ”Ugnen sköter jobbet”