
Taylor, Tareq
Middag i en gryta
269,00 kr
Läs mer
Bönor, blomkål, kikärter, grönsaker och halloumi. Det finns mycket gott att stoppa i grytan för den som är sugen på något vegetariskt.
Här är sex av våra favoriter bland vegogrytorna.
En läckert kryddig böngryta är ett smart alternativ till tacoköttfärsen eller servera den med ris och en sallad som söndagsmiddag. Dessutom passar den extra bra i matlådan. Recept ur Tareq Taylors kokbok ”Middag i en gryta”.
Taylor, Tareq
Middag i en gryta
269,00 kr
Läs mer
Potatis och blomkål gör sig bra tillsammans med de indiska kryddor. Ett nybakat naanbröd ger lite extra lyxig känsla.
Kaeng phet är en thailändsk gryta med massor av grönsaker. Basen med kokosmjölk ger en härlig smak och matchar den heta röda curryn.
Mourtada, Zeina
Zeinas green kitchen
139,00 kr
Läs mer
Den klassiska korv Stroganoffen blir enkelt vegetarisk när du byter ut falukorven mot halloumi. Lätt att laga och omtyckt av de flesta.
Chana masala är en indisk kikärtsgryta. Ingefära, chili och vitlök sätter sprätt på smaklökarna. En billig gryta som är perfekt att göra storkok av.
Färs gör sig bra i grytor. Bönor gör den extra matig. Använd stora vita bönor eller byt till om du har andra favroiter.
Johansson, Gustav
Vegansk husmanskost
139,00 kr
Läs mer
30 min
20 min
40 min
25 min
Kommersiell text, innehåller annonslänkar