Pasta med mangold, parmesan och vitlök

Av Godare

(34)

Vad tycker du?

Pasta med mangold, parmesan och vitlök

Mangold är en grönsak med mild smak som används ungefär som spenat. Den passar fint i pastarätter, paj, wok, stuvningar och i soppor.

Här är en vitlöksdoftande pasta med lättstekta blad av mangold. Toppa med färskriven parmesanost.

Härligt smakrik pasta med mangold, parmesan och vitlök.

Ingredienser

  • 4 portionerPasta
  • 150 gMangold
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 Schalottenlökar
  • 50 gparmesan
  • smör, att steka i
  • Olja, att steka i
  • Salt och svartpeppar
  • 0,5 citron, pressad saft och riven zest

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pasta med mangold, parmesan och vitlök