Biff Rydberg med senapskräm
Biff Rydberg med senapskräm

Biff Rydberg med senapskräm

3,7 (61 röster)

Biff Rydberg med senapskräm. Krispig, stekt potatis, möra, goda köttbitar och en krämig senapssås till eller så serverar du med en äggula och en klick senap.

Tips! För att hålla allt varmt kan du ställa en form i ugnen i cirka 75 graders värme och lägga dit det du har stekt i väntan på att allt ska bli klart.

Biff Rydberg med senapskräm

  • Senapskräm

  • 2 msk senapspulver
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk pepparrot, färskriven
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • Biff Rydberg

  • 8 potatisar , stora
  • 600 g ryggbiff, eller oxfilé
  • 3 lökar, gula
  • 0.5 kruka persilja
  • 5 msk smör
  • 3 msk olja
  • salt och vitpeppar

Gör så här

LÄS VIDARE