Aubergineröra – gott och enkelt

3,8 (66 röster)

Recept

Hoppa över krånglet med att skiva och salta auberginen, med receptkreatören Markiz Taintons smarta tips fixar du den goda röran med ett minimum av jobb.

– Det här är min absoluta favorit som passar till precis allting, det är livets röra, säger Markiz Tainton.

Aubergineröra

  • Ingredienser

  • 3 auberginer
  • 0.5 citron, saften
  • 1 dl olivolja
  • 1 kvist mynta
  • salt
  • peppar

Gör så här

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Recept

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

Tillbehör mat

MER OM GODARE

Den enda dressingen som du behöver i köket

30 min

Undvik missen – det är så här du ska marinera

20 min

Vanliga missen många gör när de steker

Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min

Det NYA tricket som tar sparris till nya höjder

25 min

Fixa glass och isande melonslush

10 min

Jordgubbssalsa – perfekt till grillat

20 min

Så väljer du rätt citroner i affären

25 min

Kryddmixen som gör grillrätter godare

10 min

Därför ska du aldrig riva vitlök

Läs chatten om helgens godaste grillmat med Markiz Tainton

Langos som du kan göra hemma

1 h

Tapasfest med Markiz

2 h

Tricket som ger ännu fräschare grönsaker

25 min

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar

Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker

Lyxigt och läckert med grillade räkor på spett.

15 min

Spenatsallad med labnehost och nektariner

30 min

Sallad med grillad kyckling, citrusfrukter och rostade kokosflingor

20 min

Ögongodis för foodies – 7 matprogram du kan streama nu

Välkommen till tv-kanalen Godare

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Läckra sommarmaten: Grillat, plockmat och desserter