Lök och chili - picklade grönsaker till hamburgaren.
Foto: BJÖRN LINDAHL
Lök och chili - picklade grönsaker till hamburgaren.

Picklade grönsaker lyfter hamburgaren

5 (2 röster)

Grillrecept

Picklade grönsaker är en höjdare på hamburgaren.
Testa gärna gurka (görs på samma sätt som lök- och chilimixen) eller morot. Morot bör dock förvällas (kokas 2–3 minuter) innan den läggs i lagen.

En portion räcker till en stor burk.

Picklad lök- och chilimix

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1.5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 0.8 dl ättika, 12 %
  • 1 gul lök
  • 1 rödlök
  • 1 chilifrukt, grön
  • 1 chilifrukt, röd

Gör så här

Av: Johan Gunnarsson

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK