Annie Månsson

Av Annie Månsson

Vegetarisk gubbröra med västerbottensost

Av Annie Månsson

(4)

Vad tycker du?

Vegetarisk gubbröra med västerbottensost

Vegoprofilen Annie Månsson bjuder på en riktigt krämig gubbröra med kokt ägg, västerbottensost, gräddfil, dill och gräslök.

– Den här blir alltid chockerande populär, säger hon.

Vegetarisk gubbröra med västerbottensost.

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 250 gVästerbottenost
  • 1 dldill, gärna på knippe
  • 1 dlgräslök
  • 0,5 dlMajonnäs
  • 1 mskDijonsenap
  • 2,5 dlgräddfil
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Vegetarisk gubbröra med västerbottensost

Annie Månsson

Annie Månsson

Annie Månsson är vegoprofilen och kokboksförfattaren som gjort succé med sin mat på bloggen och Instagramkontot ”Vegokäk”. Som matlagare beskriver hon sig själv som en livsnjutare – maten ska kännas maxad, lyxig, ja nästan dekadent. Men samtidigt enkel och prisvärda att laga. Hur det går ihop? Det ser du i recepten nedan.

Visa 29 recept