Pepparkaksbollar utan socker, gluten och mjölkprodukter.

Glutenfria pepparkaksbollar

4,1 (52 röster)

”Smakar som pepparkaksdeg”

De här härliga bollarna smakar som pepparkaksdeg, men är bakade utan socker, gluten och mjölkprodukter.

I stället kommer smakerna från dadlar, kanel, nejlika och kaffe. Mums!

Recept av Andrea Brändström.

Pepparkaksbollar

  • Ingredienser

  • 22 dadlar
  • 6 dl havregryn glutenfri
  • 1 dl kokosolja
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk kakao
  • 1 tsk ingefära, mald
  • 0.5 tsk mald kryddnejlika
  • 0.5 dl kallt kaffe
  • 1 tsk havssalt

Gör så här

<div data-tipser-pid="5f10385c9c4ead0001f58daa" data-tipser-view="compact"></div>