Så gör du hemgjord latte på 10 sekunder

Se klippet på billiga och enkla knepet

Av: 

Lisa Nilsson

Kaffe

Är du en latte-lover men vill inte köpa hem en kaffemaskin för multum som dessutom tar en massa plats?

Då har vi det perfekta knepet för dig som gör att du har en hemgjord latte på 10 sekunder!

Koka kaffe, skaka mjölken – latte, latte, latte!

Ungefär så enkelt är det att göra en hemgjord latte på bara några sekunder, enkelt, snabbt och dundergott.

Detta behöver du:

  • Laktosfri mjölk
  • En kopp med kaffe
  • Eventuellt en burk

Se klippet på hur du skapar ett lent latteskum i ett nafs. Latteskummet görs med fördel direkt i förpackningen och ju mindre mjölk det är i förpackningen desto bättre blir det – eller lite mjölk i en burk.

Om du inte vill ha laktosfri mjölk så kan du absolut prova med andra mjölksorter och se om du uppnår önskat resultat.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skaffa en smart pizzaspade från Cervera – handla här

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Frappuccino – svalkande kaffedrink

ÄMNEN I ARTIKELN

Kaffe

Drycker | recept

MER OM GODARE

Hemgjorda tacobröd på nolltid

Hemgjord pasta på två ingredienser

Så gör du pannkakor med chokladgömma

Felet som alla gör med tomatpuré

20/20 regeln – så ska vinet serveras

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Rivstarta dagen med gott proffskaffe hemma

Köttbullar – rullade på ett kick med smarta kock-knepet

40 min

Guacamole på bara en minut

Fluffig chokladmousse på nolltid

Virala knepet: Så ska du hälla upp olja

Tareq Taylor: Så enkelt pocherar du ägg

Tänk på det här när du ska frysa in mat

7 goda recept med kaffe inför kaffets dag

Bli en vinexpert på 90 sekunder

Kaffetestet avslöjar vilka viner du gillar

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Ätbara julklappar – tips på goda gåvor

Nya frukosttrenden – fluffiga äggmoln

Läs chatten om vin med sommelier Sarah Lindstrand Mboge

10 goda pastarecept du kan laga

Aylas goda dipp med avokado

Smarriga lökringar med överraskning i

Så kokar du perfekta ägg

8 min

Så fermenterar du grönsaker

Så lyckas du koka pasta perfekt – varje gång