Rödspätta med saffranssås och smörslungad potatis Bjud på Sofia Henrikssons rödspätta full av magiskt goda smaker. Vitvinsåsen får smak av saffran och dragon och potatisen blir rena delikatessen tillsammans med dill och smör.
Rödspätta med saffranssås och smörslungad potatis 45 min
1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 8 portioner 10 portioner 12 portioner
Ingredienser 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 2 msk smör 0.5 g saffran 1 dl torrt vitt vin 1 tsk cayennepeppar 2 tsk dragon, torkad 1.5 msk fiskfond, koncentrerad 3 dl vatten 2 dl vispgrädde 1 citron, pressad 500 g rödspättafilé 700 g potatis 1 dl dill, finhackad 100 g smör salt och svartpeppar Henriksson, Sofia
Always hungry
239,00 kr
Läs mer
helskärm Rödspätta med magiska smaker.