Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.
Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Persikohalvor med grädde och mandel

2,8 (73 röster)

Bjud på supersnabba desserten med persika, grädde och mandel

Efterrätter - Recept på goda desserter

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt, snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandel

  • Ingredienser

  • 1 burk persikohalvor i sockerlag
  • 2 dl grädde
  • 50 g mandelspån

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Stort knivtest: Ny jury – samma vinnare

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Fika recept

Svenska recept

MER OM GODARE

Efterrätter du fixar på ett kick

Bjud på nostalgisk 1970-talsmeny

Marängsviss – barnsligt gott helt enkelt

15 min

Pavlova – efterrätten som alltid imponerar

1 h 15 min

Chokladfudge med mandel och blåbär

20 min

Chokladfondant – smältande gott

30 min

Änglamat med lingon och kardemummadrömmar

40 min

Grillade päron med karamelliserade valnötter

30 min

Semmelkladdkaka – ljuvligt gott

Rabarberkräm – en älskad klassiker

20 min

Glace au four

1 h

Knedle – annorlunda dessert med plommon

40 min

Banana split – klassikerna alla älskar

10 min

Marängsviss med sötsyrlig passionsfruktscurd

3 h 20 min

Eton mess – klassisk brittisk dessert med maränger

10 min

Kokosglass med kexsmulor

1 h

Lemon curd-glass

30 min

Nyttiga dadelbollar – godbitar med choklad och kokos

1 h 10 min

Rabarberkompott – snabbt och gott

15 min

Morotskaka med picklad fänkål

1 h 30 min

Rispuffstårta med choklad och punsch

1 min

Champagnebubblande hallondessert

15 min

Vit chokladostkaka

1 h 20 min

Glassbomb med chokladtopping

40 min