Pot de crème med inlagda bär
1 h 15 min
Inget är så gott som nykörd chokladglass. Förbered gärna glassbasen dagen innan så att smakerna hinner utvecklas. Om du inte kan vänta är det viktigt att kyla ner basen ordentligt innan du kör den i glassmaskinen. Recept ur Chokladmakarens handbok av Gustaf Mabrouk.
OBS! Tid tillkommer för nedkylning av glassmassan med 24 timmar.
1 h 15 min
1 h
1 h 10 min
20 min
5 min
1 h 30 min
1 h 30 min
1 h 20 min
30 min
10 min
30 min
10 min
30 min
20 min
20 min
30 min
15 min
30 min
1 h
1 h
1 h 15 min
1 h
1 h 10 min
20 min
5 min
1 h 30 min
1 h 30 min
1 h 20 min
30 min
10 min
30 min
10 min
30 min
20 min
20 min
30 min
15 min
30 min
1 h
1 h