Chili cheese friterade i rispapper

3,5 (54 röster)

Snacks recept

Hemgjorda chili cheese är bland det godaste vi vet. Men nu är det dags att prova något nytt – att fritera dem med rispapper. Resultatet blir en extra frasig yta, och en mjuk och het insida. Servera med sötsur dippsås.

  • Ingredienser

  • rispapper, 1 paket
  • 400 g mozzarella, fast
  • 4 grön chili
  • olja, för stekning
  • 1 dl créme fraiche
  • 2 msk thai sweet chilisås

Gör så här

ANNONS

Nu finns Muminmuggarna ABC i duopack äntligen att beställa hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Beställ här!

Av: 

Aftonbladet

Chili cheese i rispapper

LÄS VIDARE

Så gör du hemgjord latte på 10 sekunder

ÄMNEN I ARTIKELN

Snacks recept

Tillbehör mat

MER OM GODARE

Chiliheta räkor med vitlök

20 min

Thai eggs son in law

40 min

Frasig sockerstekt skrei med änga mat

40 min

Fixa fest med små rätter

Torka, rosta och njut!

Artikeln innehåller annonslänkar

Airfryer i olika storlekar – 5 köptips

Uppsving för mackan: ”Blir helt ny upplevelse”

Nya restauranger i Not so white guide

Guide till Stockholms gröna restauranger

Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt

Jennie Walldéns tips på lyxigare snabbnudlar

Upptäck Stocholms vinbarer

Sätt spritz på sommardrinken

Knepet som kan göra landslaget till vinnare

Därför är viltkött så klimatsmart

Krispig potatis med gremolata och smetana

45 min

Smashed potatoes med vita bönor och rostad lök

30 min

Krispiga Kycklingkrokett med pecorino

40 min

Karamelliserad lökkräm med parmesan

45 min

Krispiga pastasnacks

30 min

Kryddrostade nötter

10 min

Bröddopp med ost

35 min

Citronknepet som lyfter smakerna – på nolltid

15 min

Koriander – så smakar den allra mest