Oststänger med parmesanost och kryddor

Foto: Emma Mattsson

Oststänger med parmesanost och kryddor

5 (6 röster)

Fira påsk - tips för påskhelgen

Oststänger med parmesanost och kryddor. De här oststängerna kommer att gå åt på ett kick. Krydda med parmesanost, rosmarin och paprikapulver på färdiga smördegsplattor. Enkelt recept av Paolo Roberto.

Bastoncini di pasta sfoglia al parmigiano

Oststänger med parmesanost och kryddor

  • Ingredienser

  • 250 g smördegsplattor, fryst deg tinas
  • 2 dl parmesan, finriven
  • 4 krm paprikapulver
  • 2 msk rosmarin, finmald
  • krm salt och peppar
  • 1 uppvispat ägg

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Påskbuffé – 11 goda recept till påskbordet av Paolo Roberto

ÄMNEN I ARTIKELN

Fira påsk - tips för påskhelgen

Recept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Bjud på Paolos italienska påskbuffé

Fräsch citrusristotto

40 min

Aubergine – Paolo Robertos goda gratäng

55 min