Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple.
Foto: Stefan Wettainen
Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple.

Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple

5 (1 röst)

Hemgjorda granolabar är förstås godare. Här med hasselnötter, torkad frukt och äpple. Rulla in varje bar i lite bakplåtspapper och förvara i kylen.

Recept från boken ”Vego i världsklass”, av Linda Bakkman, Gustav Johansson och Anna Richert (Norstedts).

Granolabar med hasselnötter, torkad frukt och äpple

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 dl havregryn
  • 3 dl hasselnötter
  • 1.5 dl torkade blåbär
  • 0.5 dl krossat linfrö
  • 1 dl solrosfrön
  • 0.5 dl pumpakärnor
  • 0.5 dl honung
  • 0.5 dl äppelmos
  • 2.5 dl hasselnötssmör

Gör så här

Av: Aftonbladet

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK