Kalkonfilé i krämig kokossås

Av Godare

(19)

Vad tycker du?

Kalkonfilé i krämig kokossås

Kalkonkött är milt i smaken och enkelt att tillaga. I den här krämiga grytan får filén smak av vitlök, ingefära, sweet chilisås och kokosmjölk. Servera med ris, potatis eller nudlar och en god sallad.

Kalkonfilé i krämig kokossås

Ingredienser

  • 500 gKalkonfilé, eller kalkonbröst
  • 2 mskolja
  • 0,5 Gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 mskingefära, färsk, finhackad
  • 3 mskSweet chilisås, eller mer efter smak
  • 4 dlKokosmjölk
  • 2 mskKycklingfond
  • Salt och svartpeppar
  • 1 Lime, pressade saften

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kalkonfilé i krämig kokossås

Ämnen