Kalkonfilé i krämig kokossås
Kalkonkött är milt i smaken och enkelt att tillaga. I den här krämiga grytan får filén smak av vitlök, ingefära, sweet chilisås och kokosmjölk. Servera med ris, potatis eller nudlar och en god sallad.
Kalkonfilé i krämig kokossås
Ingredienser
- 500 g kalkonfilé, eller kalkonbröst
- 2 msk olja
- 0.5 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 2 msk ingefära, färsk, finhackad
- 3 msk sweet chilisås, eller mer efter smak
- 4 dl kokosmjölk
- 2 msk kycklingfond
- salt och svartpeppar
- 1 lime, pressade saften
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Lax i krämig saffranssås





30 min
Kycklinggryta med cider och äpplen





35 min
Krämiga sesamnudlar med honungsskyckling





40 min
Curry nam nam – gul kycklingcurry





30 min
Kyckling med krämiga dragonbönor
30 min
Markiz goda kyckling





35 min
Tonfisklasagne med krämig ostsås





50 min
Bifftaco i salladsblad





1 h
Sötpotatiscurry med aubergine och kokos





45 min
Heta enchiladas med en hemlig ingrediens





45 min
Pastagratäng med köttfärs





55 min
Pasta med smak av pistage





30 min
Så enkelt gör du smakrik lax i ugn





40 min
Kalkonfilé i krämig sås med ädelost





40 min
Fylld kalvschnitzel med gorgonzola





45 min
Bifteki – läckra grekiska färsbiffar





30 min
Pasta rosso – familjens favorit





30 min
Rendang – indonesisk biffcurry





2 h 20 min
Köttbullar i tomatsås med spaghetti





35 min
Satay med kycklingfärs av Tareq Taylor





30 min
Pasta med paprika och mortadella





1 h
Makalösa nachobrickan – med läckra tillbehör





1 h 10 min
Fiskfärsburgare med rödlök och guacamole





35 min