Smarta prylar till trädgården

Bättre belysning och färre skadedjur

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: Stuffstore

Kommersiell text (läs mer här)

Vill du ha kvarterets grönaste gräsmatta och vackraste blomlådor?

Då är det hög tid att pimpa trädgården!

Investera i solceller, minimera skadedjuren och optimera uteplatsen med smarta gadgets. Här är bästa tipsen för en perfekt trädgård i vår och sommar.

Automatisk blomvattnare

Foto: Stuffstore

Håll blommorna vid liv även om du åker bort, eller om du bara har för vana att glömma bort dina växter i trädgården. Med denna automatiska blomvattnare kan du alltid vattna blommorna på distans. Du sticker enkelt ner bevattningsröret i jorden och vattnet som strömmar ner till rötterna, kommer från en upp- och nervänd PET-flaska, som du fäster i rörets andra ände. Bevattningen har en ventil så att du kan styra dropphastigheten utifrån storlek på krukor och hur törstiga de olika växterna är.

Till shoppen

Spotlights med solceller

Foto: Stuffstore

Miljösmarta solcellslampor för trädgården som laddas upp av solen under dagen och lyser sedan med ett behagligt sken på kvällen. Utomhusbelysningen placeras enkelt ut i trädgården med markspjut och går att fästa i de flesta mjuka ytor som till exempel gräsmattan eller rabatten. Piggar upp en mörk trädgård och ger ett mysigt intryck under mörkare sommarkvällar.

Till shoppen

Spotlights med solpanel

Foto: Stuffstore

Denna trädgårdsbelysning är en smart och ekonomisk lösning. Spotlightsen är utrustade med solpanel och LED-belysning. Solpanelen gör det möjligt att lysa upp trädgården trots att det inte finns tillgång till elektricitet. Under dagen omvandlar solpanelen solljuset till elektricitet och laddar det interna batteriet. När det blir mörkt, tänds ljuset automatiskt och lyser upp din uteplats.

Till shoppen

Mygglampa med USB

Foto: Stuffstore

Bli av med alla mygg en gång för alla. Denna myggavvisande lampa kan enkelt laddas av nätadaptern, datorn och mobil strömförsörjning via USB-adaptern. Får myggen att försvinna från middagen i trädgården samtidigt som den ger ifrån sig ett behagligt sken utan att bli en störande faktor.

Till shoppen
Till shoppen

Har du fler skadedjur du vill bli av med?

Här är bästa tipsen för att bli av med mördarsniglar, gnagare, myror, getingar och andra insekter och skadedjur.

Flugfälla

Foto: Stuffstore

Är du trött på alla flugor som stör lugnet på sommaren? Här är en miljövänlig flugfälla som drar till sig och fångar irriterande insekter och håller trädgården flugfri. Fällan kan enkelt hängas upp och fyllas på med till exempel frukt, överbliven mat, honung, sockervatten eller liknande som lockbete. Smidigt och effektivt.

Till shoppen

Regnmätare

Foto: Villaprodukter

Trådlös regnmätare som indikerar regnmängd de senaste 24 timmarna. Displayen har smart termometer för ute och inne och mätaren har en räckvidd på 100 meter. Perfekt om du behöver veta om det regnat mycket under natten eller om du behöver ge dig ut och vattna gräsmatta och rabatter på egen hand.

Till shoppen

Gräsfrön för skugga

Foto: Villaprodukter

Har du en bit gräsmatta som aldrig blir lika snygg som resten av trädgården? ”Skugga” är perfekt för trädgårdens omöjliga lägen där andra gräsfröer inte vill växa. Anpassad för mörka och fuktiga ytor, till exempel vid häckar och under träd där gräset ofta konkurreras ut av mossa och annat ogräs. Nu kan du få en jämn och fin gräsmatta som tål tuffa tag. 1 kg räcker till 50 m².

Till shoppen

Fågelmatare

Foto: Born in Sweden

Born in Swedens fågelmatare ger en unik möjlighet att studera småfåglar på riktigt nära håll. Setet innehåller fågelmatare, en praktisk stand by-gren för att vänta på sin tur och en påfyllare. Roligt för både barn och vuxna, och en chans att lära sig mer om trädgårdens vackra fåglar.

Till shoppen

Extra-tips: Avloppsrensare

Foto: Stuffstore

Även huset kan behöva ett lyft ibland. Med denna avloppsrensare kan du enkelt få bort allt som fastnar i avloppet. Inga mer stopp i badrum eller kök. Stoppa ner och fiska enkelt upp matrester eller hårsamlingar som stoppar upp vattenflödet. Ett måste i städlådan i alla hem.

Till shoppen

Publisert:

Aftonbladet

/

Härligt hemma

/

Kommersiell text (läs mer här)

LÄS VIDARE

Succéprylen alla vill ha i sommar - missa inte vevradion

ÄMNEN I ARTIKELN

Kommersiell text (läs mer här)

Trädgård

MER OM HÄRLIGT HEMMA

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Utomhusbelysning: Tips för trädgården

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Bästa prylarna till stugan - 3 tips

Karl Fredrik: Växter för dig som inte har gröna fingrar