Trendiga plädar att uppdatera hemmet med

Artikeln innehåller annonslänkar

Mjuka textilier gör stor skillnad i ett rum. Uppgradera soffmyset med en mjuk och trendig pläd.

Under de kalla årstiderna kan det vara skönt att svepa in sig i en varm och mysig pläd. Just nu är de jordnära tonerna trendigare än någonsin. För extra stilpoäng får pläden mer än gärna ha en härlig accentfärg.

En snygg pläd är dessutom ett enkelt sätt att uppdatera soffan eller sängen, som inte behöver kosta skjortan.

Grön ullpläd

Bladgrön och naturnära pläd från Oscar Clothilde. Pläden är handvävd i mjuk ull och akryl och finns i sju olika färger.

Designpläd

En stor och mjuk yllefilt från Klippan Yllefabrik. Pläden är tillverkad av 100% lamull från Nya Zeland och har ett sobert och trendigt mönster. Läs mer och köp hos Åhléns här! (Annons)

Bomullspläd

Enfärgad mjuk bomullspläd från Jotex. Pläden har en något ”bubblig” struktur och känns luftig och sval. Den passar utmärk i soffan eller sängen och finns i flera olika färger. Läs mer och köp din favoritfärg här! (Annons)

Randig pläd

Klassisk pläd från Lexington. Pläden är gjord i mjuk ull, har ett trendigt randigt mönster samt fransar på kortsidorna. Den finns i två olika färger och sälj just nu till kampanjpris. Läs mer och köp hos Royal Design här! (Annons)

Fuskpäls

Oemotståndligt mjuk och fluffig pläd från Jotex. Pläden har ett fint pälsmönster, är gjord i fuskpäls och passar perfekt till höstmyset. Läs mer och köp här! (Annons)

Fleecepläd

Himmelsk fleecepläd från Hemtex. Pläden är enfärgad men får en strukturerad yta tack vare microfleecen, den har tvinnade fransar och finns i flera härliga färger. Läs mer och köp till kampanjpris här! (Annons)

Mönstrad pläd

Lantlig och mönstrad pläd från Bloomingville. Plädens mönster går i omlott och den har gräddvita fransar på kortsidorna och finns i två olika färger. Läs mer och köp för endast 233 kronor hos Rum21 här! (Annons)


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Joel Holmgren, Marlon Appelgren, Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET