Fina blomvaser till blombuketter och kvistar

Artikeln innehåller annonslänkar

Gör fint hemma med tulpaner, snittblommor eller blommande kvistar.
Här är vaserna som passar olika typer av buketter som är fina att ge bort i present – och behålla själv!

En fin blombukett eller en grönskande kvist är ett fint sätt att ta in naturen på. Men då gäller det förstås att det finns bra vaser att ställa dem i. Och en fin vas är alltid en uppskattad present. Här listar vi några populära modeller, den perfekta tulpanvasen och nyheter i butik.

Klong Jubel

Formgivaren Hanna Wendelbo har genom sitt samarbete med Klong tagit fram den multifunktionella vasen Jubel som lanserades nu i vår. Den avlånga vasen i rostfritt stål har en vändbar insats med små rör som gör att du kan arrangera blommor och små kvistar i olika höjd. Vasen levereras med en dekorativ ”Hurra”-skylt som är perfekt att plocka fram när det ska firas födelsedag och andra bemärkelsedagar. Läs mer och köp hos Royal design här (annons)

Ernstvas

Rund glasvas från Ernst Kirchsteigers egna märke, med struktur med ett tunt läderband som dekoration. Vasen finns i fyra olika stora där den stora är som är perfekt för en större grön kvist och den lilla är fin till en enstaka liten blomma. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic Nest! (Annons)

Vas från Klong

Vasen Äng från Klong har verkligen blivit en modern klassiker. Metallställningen på glasvasens insida är perfekt för att arrangera små kvistar eller olika sorters blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i mässing, silverfärgad metall, svart och blåsvart. Läs mer och köp hos Cervera här (annons).

Mönstrad glasvas

Randig glasvas från danska Hay i en härlig solgul nyans. Vasen är designad av Kristine Five Melvær och är ståtlig både i sig själv och med höga snittblommor. Läs mer och köp till rabatterat pris hos Nordic Nest här! (Annons)

Tulpanvas

Ståtlig och rymlig tulpanvas från Kosta Boda. Vasen är designad av Göran Wärff som är känd för hur han låter ljuset reflekteras i kristallen. Vasen har en vid krage som ramar in och stöttar blommorna. Ett stort plus är även att den tål maskindisk. Vasen finns i flera fina färger och sälj just nu till kampanjpris. Läs mer och fynda hos Boozt här! (Annons)

Vas Foam från House Doctor

En stor trend för våren är nyanser från havet. Det har verkligen denna vas från House Doctor fångat. Vasen har en bubbelformad yta i härlig grönturkos färg. Vasen gör sig fin som ett statement piece på egen hand och passar lika bra i bokhyllan som på soff-eller matbordet. Läs mer och köp till 20% rabatt hos Ellos här! (Annons)

Alvar Aalto vas gåvoset

Klassiska vasen Alvar Aalto från Iittala går aldrig ur tiden. Vasen är gjord i klarglas och har sin ikoniska snirklande form. Vasen passar lika bra till tulpaner som en snygg skål. Läs mer och köp gåvosetet på mellandagsrea här! (Annons från Nordic Nest)

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET