Familys julkalender: Lucka 17

17 december – 7 dagar kvar till jul

Publicerad:
Familys julkalender, lucka 17.
Foto: Getty images
Familys julkalender, lucka 17.

Relation | Family

Det är den 17 december och bara en ynka vecka kvar till jul. Hoppas din vecka dit blir kul och inte består av en massa strul.

I dagens lucka döljer sig en tävling om ett bokpaket som består av en bok för vuxna och en bok för de små: Kokboken Niklas Jul och Sagor om modiga hjältedjur.

I Niklas jul delar stjärnkocken Niklas Ekstedt med sig av enkla recept för hemmakocken. Exempelvis finner du hemmagjord rödbetssallad med krispigt äpple och pepparrot, Niklas bästa julköttbullar, smaksatta krämiga sillar, lax på flera olika sätt och saffranspannkaka. Dessutom finns det recept på vegetariska julrätter och kalkon.

I Sagor om modiga hjältedjur får du bekanta dig med riktiga hjältar! Träffa fantastiska björnar, snabbflygande örnar, lojala hundar, kvicka katter och mycket mer! Den här boken ger dig sanna berättelser om de riktiga djuren som korsade förrädiska vägar och räddade människoliv. När de hamnat i mänskliga  konflikter har dessa djur alltid visat mod, vänskap och trygghet.

1 av 2 | Foto: Triumf
Vinn bokpaket.

Så gör du för att tävla

Sammanlagt kommer tre personer vinna varsitt bokpaket bestående av böckerna Niklas Jul och Sagor om modiga hjältedjur. För att tävla behöver du mejla in svar på frågorna nedan till family@aftonbladet.se senast den 19 december klockan 00:00.

Vilket år började ”Kalle Anka och hans vänner önskar god jul” sändas i svensk tv?

Motivera varför du ska vinna!

Viktigt att veta!

  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  • När du tävlar godkänner du att vi sparar dina uppgifter i enlighet med GDPR.

  • Det är tre personer som vinner varsitt bokpaket bestående av de två böckerna ”Niklas jul” och ”Sagor om modiga hjältedjur”.

  • Tävlingen avslutas klockan 00:00 den 19 december. Vinnarna kontaktas via mejl.

  • Vinnarna utses av Familys redaktion och kan inte överklagas.

  • Tävlingen är ett samarbete mellan Aftonbladet Family och Triumf Förlag.


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Aftonbladet Family har skapat ett nyhetsbrev med erbjudanden, veckans snackisar och bästa krönikor. Klicka här för att få del av detta kostnadsfritt varje tisdag!

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY