Mejla

Ylva Niklasson

Tack för förtroendet!

Succésiffror för Aftonbladet Family. Projektledare Ylva Niklasson: ”Över våra högt ställda förväntningar”

Publicerad:
Uppdaterad:

FAMILY

Idag är det exakt en månad sedan vi lanserade Family. Vi kan inte nog tacka för mottagandet och lovar att vi på Family-redaktionen ska göra allt i vår makt för att förvalta ert förtroende och engagemang på bästa sätt. Under den här månaden har vi haft 2 700 000 sidvisningar på Family.

Jag måste få skriva det igen, TVÅ MILJONER SJUHUNDRATUSEN!

Det är över alla våra högt ställda förväntningar och känns otroligt peppande för oss som lägger vår själ i detta.

Family startade som ett drömprojekt i mitt huvud för fyra år sedan när jag var gravid för första gången. Jag blev ett googlemonster över en natt, men insåg snabbt att internet var en farlig plats för en förstagångsförälder.

Jag blev ett googlemonster över en natt, men insåg snabbt att internet var en farlig plats för en förstagångsförälder.

Oftast hamnade jag i forum där skräckscenarion och skuldbeläggande radades upp efter varandra och jag bestämde mig för att ringa vänner med mina frågeställningar istället. När jag i höstas fick möjligheten att starta ett nytt projekt på Aftonbladet så var valet självklart. Att jag dessutom är gravid igen och rakt i målgruppen i dubbel bemärkelse gör arbetet extra roligt, engagerande och intressant. 

Idag arbetar vi nästan uteslutande med tips som vi får från er läsare. Antingen era berättelser och upplevelser eller de frågeställningar, problem och ämnen som ni vill ha fakta eller expertutlåtanden kring. Och förstås nyheter – det kommer ständigt ny viktig forskning, lagar och larmrapporter som vi skriver om omgående. Fortsätt att kontakta oss på Facebook, Instagram, Family.se eller e-mail – ert engagemang är ju anledningen till att vi finns.

Fortsätt att kontakta oss på Facebook, Instagram, Family.se, mail och telefon – ert engagemang är ju anledningen till att vi finns.

Vi har även startat en podd som heter Familys föräldrapodd där vi bjuder in experter och på 15 minuter borrar ner oss i specifika ämnen så att du kan lyssna på just de avsnitt som är aktuella i ditt föräldraskap för stunden. Vi har även anordnat flera tävlingar och ett par chattar med experter som har varit uppskattade – och startat ett nyhetsbrev med alltifrån veckans snackisar till erbjudanden och rabatter. Vad mer vill ni att vi ska skapa? Mejla mig på Ylva.Niklasson@aftonbladet.se, jag läser och svarar på alla mejl.

Tack igen för att du läser Family!

Ha nu en riktigt fin vecka!

Ylva Niklasson, projektledare Family


  Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Vill du få ännu fler artiklar och erbjudanden från Aftonbladet Family? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev med artiklar, poddar och mycket mer!

Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY