Dagens namn: Olaus, Ola
arrow I det här enkla testet tar du snabbt reda på vilken typ av vindrickare du är – och varför.
arrow Sarah Lindstrand Mboge vet hur man ser om vinet blivit dåligt – och tipsar om hur du bäst lagrar ett vin.
arrow Godare-profilen Ayla Canpunar har fyra enkla knep för att göra den perfekta pannacottan.
arrow Artisten Timbuktus fem tips för att göra en perfekt pasta med köttfärssås.
arrow ”Surtantens” bästa guide till fermentering.
arrow ”Du känner det oftast redan på doften”, säger Godares vinexpert Sarah Lindstrand Mboge.
arrow Demeter, Fairtrade, Krav och Naturvin – alla olika märkningar på vinflaskor kan lätt göra en förvirrad.
arrow Ge Joe Fattorini 90 sekunder – och du kommer garanterat att briljera på nästa vinkväll.
arrow I det här avsnittet av Godares vinskola går vi igenom alla druvans delar och hur de används.
arrow Anna Richert på WWF guidar till olika märkningar, prisskillnader och vad du kan tänka på när du ska köpa kyckling.
arrow ”Man tror att det är mycket skräpvin som produceras på box, men så är det faktiskt inte”, säger Sarah Lindstrand Mboge.
arrow Ölexperten Lise Ljungman guidar till goda nyheter – och stämningsfulla klassiker bland årets julöl 2021.
arrow Godares vinexpert Sarah Lindstrand Mboge testar blått vin.
arrow Så kallade ”skinny wines” har poppat upp på marknaden de senaste åren. Vinerna marknadsförs som kalorisnåla och sockerfria.
arrow Joe Fattorini är en av världens mest inflytelserika vinpersonligheter. Nu har han flyttat till Sverige – och fått sitt eget tv-program här på Godare.
arrow Enkla tips på hur du får riset perfekt kokt och härligt fluffigt varje gång.
arrow ”Det finnas en dold skatt i det som många anser vara skräp”, säger Karolina Martinsson som har skrivit boken ”Plocka tång & strandväxter”.
arrow Nu dukar producenterna upp årets juliga nyheter i snacks och kakhyllorna. Vilka kommer du vilja testa?
arrow Godares vinexpert Sarah Lindstrand Mboge visar hur du håller vinglaset på bästa sätt.
arrow Matprofilen ger sina bästa tips inför helgens matlagning
arrow Expertens dom: ”Smakar skitigt”
arrow Familjen från ”En bondgård mitt i stan” ger tips.
arrow Sommelieren Kajsa Hult listar sina favoritställen att dricka vin på i Umeå.
arrow Systembolaget säljer nu världens äldsta whisky – med prislappen 895 000 kronor.
arrow ”Det smakar som en köttigare och mildare version av torkad mango”, säger vegobloggaren Gustav Johansson.
arrow Tipsen på hur du skalar räkorna snabbt – och gör majonnäsen extra god.
<
1
2
3
4
5
...
16
>