Matig sallad med bulgur och halloumi
Matig sallad – med bulgur, linser och halloumi blir salladen mer mättande. Sätt extra piff med rostade sesamfrön och färska örter.
Ingredienser
- 3 dlBulgur, eller annat gryn
- 2 dlSvarta linser, förkokta
- 150 gHalloumiost
- 2 Avokado
- 1 askCocktailtomater
- 1 burkMajs
- 3 dlSojabönor, frysta
Till servering
- 2 mskSesamfrön
- 1 mskPersilja, blad, hackade
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.