Här är sommarens bästa sexleksaker

Linn Heed guidar till njutning för både honom och henne

SKÖNT, SKÖNAST, SKÖNAST… i sommar blir det till och med mysigare att ta en cykeltur…
SKÖNT, SKÖNAST, SKÖNAST… i sommar blir det till och med mysigare att ta en cykeltur…
TESTER

Sommar och semester – och förväntningarna är som vanliga skyhöga. Inte minst på sexlivet.

Men för att väcka den slumrande lusten till liv kan det behövas lite hjälp på traven.

Sexologen Linn Heed har låtit testa sexleksakerna som får det att pirra lite extra.

Sexlivet har kanske gått lite på sparlåga på grund när vardagslivets pressade schema och utmanande prövningar inte lämnar så mycket kvar åt lusten att frodas och växa.

Nu ser vi fram emot lata dagar tillsammans med de vi älskar och kroppen är beredd att väckas till liv.

Jag har samlat ihop lite inspirerande sexleksaker som förhoppningsvis kan vara ett lekfullt inslag som hjälper dig och din partner att kicka igång sexlivet.

Låt kärlek, lust och pirrande glädje vara ledord som gör sommaren 2017 till den allra bästa och mest minnesvärda.


En ”smooth operator”.
En ”smooth operator”.

Tickler Snazzy


För: Henne.
Kommentar: Tickler ställer mycket höga krav på miljö och säkerhet när det kommer till produktion av sexleksaker, vilket är tryggt för konsumenten. Snazzy ingår i den nya serien ”The Smooth Operator” och är designad för att ge skön klitorisstimulans. Den är uppladdningsbar och gjord i kroppssäkert silikon. Vibrationerna är justerbara med många olika hastigheter och pulseringsprogram, vilket ger en djup och tystgående effekt. Snazzy är helt vattentät och enkel att rengöra.
Pris i handeln: 995 kronor.

Greppvänligt handtag som ger njutning.
Greppvänligt handtag som ger njutning.

VIVE Enoki Purple


För: Henne.
Kommentar: En superlyxig vibrator, som andas lyx och elegans med färgkombinationen guld och lila. Den kan med fördel användas som kroppsvibrator men även för klitoris. Den ligger skönt i handen och har ett greppvänligt ”handtag” vilket är positivt då många små vibratorer kan vara svåra att hålla i. Det sammetslena silikonet förhöjer njutningen och känslan. Vibratorn är uppladdningsbar, men är inte vattentät, vilket drar ner betyget.
Pris i handeln: 995 kronor.

Leksak designad för att användas under samlaget.
Leksak designad för att användas under samlaget.


Dame Eva Lavendel


För: Honom och Henne.
Kommentar: Parleksaken är gjord för att användas under samlaget och sitter på plats av sig självt. Designen är utformad av kvinnor för kvinnor. Den har en kraftfull motor med starka vibrationer, vattenresistent samt tillverkad i medicinskt silikon. De två vingarna placeras under blygdläppana och håller på så vis fast vibratorn. Tanken är genialisk, men den är lite krånglig att få på plats och även sitta kvar under samlaget, där av drar det ner helhetsbetyget.
Pris i handeln: 1495 kronor.

Elegant design.
Elegant design.


RO-90mm Rose Gold 10 Speed


För: Henne.
Kommentar: Jag älskar designen i roséguld från Rocks Off. Den är elegant och snygg och med 10 olika vibrationslägen så levererar den maximalt. Modellen är en vidareutveckling av en modell som har funnits länge, men med något längre kropp och något mer rundad topp är den designad för att ge allt och lite till. En smidig klitorisvibrator som kan användas både av paret under sexakten eller vid egen njutning. Vibratorn går på LR3-batteri, som medföljer. Priset är fantastiskt i relation till både design och kvalitet.
Pris i handeln: 199 kronor.

Som ett stort läppstift - men skenet bedrar.
Som ett stort läppstift - men skenet bedrar.


Womanizer 2 GO White


För: Henne.
Kommentar: Womanizer 2 GO är designat som ett stort läppstift. Designen är kreativ och lekfull. Du kan ha med den i handväskan utan att någon förstår att det är en sugande klitorisvibrator. Den erbjuder 6 intensitetsnivåer, är uppladdningsbar och vattentät. Womanizer produkterna stimulerar klitoris på ett nytt sätt, där du själv reglerar hur intensivt sug du vill ha beroende på hur känslig klitoris är. Med tanke på det relativt höga priset, så tycker jag att det finns andra klitorisvibratorer som fungerar bättre och till en mycket mer human kostnad.
Pris i handeln: 1599 kronor.

Kräver total upphetsning.
Kräver total upphetsning.

Lovers Dream Purple


För: Honom och Henne.
Kommentar: Vibratorn gjord för paret är skålformad och används inuti kvinnan under samlaget. Den är utrustad med dubbla motorer, en i klitorisdelen och en i toppen för att stimulera kvinnans G-punkt samtidigt som mannen också kan njuta av vibrationerna. Det blir definitivt en tightare känsla för båda parter, och jag rekommenderar att använda glidmedel. Den har fem pulserande vibrationslägen med tre olika hastigheter. Den här parleksaken kräver total sexuell upphetsning i kombination med att mannen också finner det njutbart med starka vibrationer mot penis. Det som skiljer denna produkt från andra konkurrenter är att Lovers Dream har en större penetrerande del.
Pris i handeln: 1495 kronor.

Vibrator i form av halssmycke.
Vibrator i form av halssmycke.


Vesper Roséguld


För: Henne.
Kommentar: Vad kan vara mer sexigt än en uppladdningsbar vibrator i form av ett vackert designat halssmycke? Vesper finns i silver, roséguld eller pläterad i 24 karats guld. Vibratorn andas lyxig och stilren design och är dessutom uppladdningsbar. Smycket är så diskret att ingen kan ana dess kraftfulla effekt. Den är tystgående och vattenresistent. Den är tillverkad i solitt rostfritt stål med nickelfri stålkedja. Priset är högt, men det här är ett multifunktionellt smycke som förhöjer varje outfit.
Pris i handeln: 1299 kronor (1099 silver samt 2099 guld).

Japans design när den är som bäst.
Japans design när den är som bäst.


Iroha Yuki


För: Henne.
Kommentar: När japansk teknologi och design är som allra bäst. Tenga är Japans mest populära sexleksaksmärke och med Iroha Yuki klitorisvibrator har man lyckats hela vägen. Den är skapad av kvinnor för kvinnor, och det ger avtryck i allt från det mjuka silikonmaterialet som ger en silkeslen yta till den kurviga och erotiska formen. Den är helt vattentät och lätt att rengöra. Den laddas upp i en snygg dockningsstation, som med fördel kan ligga framme som en del av en vacker interiör. Den är som en oumbärlig maskot och det är svårt att släppa taget om denna vibrator.
Pris i handeln: 998 kronor.

Feromonparfym som lockar män och kvinnor... kanske.
Feromonparfym som lockar män och kvinnor... kanske.


Passion Man - Passion Kvinna


För: Honom och Henne.
Kommentar: De naturliga doftsignalerna, så kallade feromoner, som vi naturligt utsöndrar tvättar vi bort med regelbunden duschning, lotion och oljor. Dessutom minskar produktionen successivt med åren. Feromonparfymen finns i två olika kemiska sammansättningar, en för män och en för kvinnor. Män använder Passion Man och kvinnor Passion Kvinna, oavsett sexuell läggning. Den används antingen ensam eller tillsammans med din vanliga parfym. Feromonerna stärker den sexuella attraktionen och det är nästintill magiskt vilken dragningskraft de har.
Pris i handeln: 329 kronor.

Choosy.
Choosy.


Tickler Choosy


För: Henne.
Kommentar: Tickler lanserar en ny serie av sexleksaker ”The Smooth Operator”. Choosy är gjort i sammetsmjukt kroppssäkert silikon, är helt vattentät samt uppladdningsbar. Den har två kraftfulla motorer som ger skön stimulans till G-punkten. Designen är enkel men väldigt genomtänkt, vilket märks på produkten och kvaliteten. En mycket bra G-punktsvibrator som är lätt att använda både på egen hand eller tillsammans med en partner.
Pris i handeln: 1195 kronor.

Sommarens cykelutflykter får en ny dimension.
Sommarens cykelutflykter får en ny dimension.


Happy Ride Vibrerande Cykelsadel


För: Henne.
Kommentar: Sommarens cykelutflykter är räddade. Ett diskret vibrerande sadelöverdrag i nylon med inbyggd klitorisvibrator. Steglös vibrationsstyrka som lätt ställs in på kontrollen i en liten väska baktill på sadeln. Det här ett roligt tillbehör till ett mycket fördelaktigt pris. Det som kan dra ner något är att den inbyggda vibratorn inte är särskilt tystgående, vilket gör att den som cyklar bör sjunga högt för att överrösta ljudet. Cykelsadeln skänker definitivt både glädje och njutning på en och samma gång.
Pris i handeln: 299 kronor.

Klassisk bästsäljare.
Klassisk bästsäljare.


POCKET ROCKET – The Original


För: Henne.
Min kommentar: Minivibratorn som har blivit en bästsäljande klassiker. Den är kopierad i otaliga varianter, men Doc Johnsons klitorisvibrator levererar med högsta kvalitet trots många uppstickare till lägre pris. Den unika och starka motorn ger kraftfulla vibrationer och 100 % orgasmgaranti. För personer med svårigheter att uppnå orgasm eller med nedsatt känsel är den oumbärlig. Den är liten och nätt och förhöjer njutningen både på egen hand eller tillsammans med en partner. Jag ville testa denna klassiker för att se om den fortfarande håller måtten i jämförelse med alla nya uppstickare. Det gör den, med råge.
Pris i handeln: 249 kronor.

FAKTA

Svenskar älskar sexleksaker

En ny undersökning gjord av Vouchercloud har rankat världens mest sexglada länder. Enkäten fann att:
Danskar söker flitigast efter sexleksaker på nätet. Tätt efter kommer svenskar, grönländare, amerikaner och britter;
Fransmän, tyskar och japaner har ett betydligt svalare intresse för anskaffande av sexattiraljer; samt att
Europeer överlag uppskattar sexhjälpmedel mer än medborgare från andra världsdelar.