Dagens namn: Monika, Mona
clock 10 min
arrow Krispiga knyten som förvandlar den mest tångskeptiske till tångfantast.
clock 2 h
arrow Att blanda torkad tång i bröddeg är en höjdare.
clock 50 min
arrow Tacos med tång? Absolut! Här har vi fyllt brödet med friterad torsk i rörhinna. Det är också gott att fritera svensk eldost på samma sätt.
arrow ”Det finnas en dold skatt i det som många anser vara skräp”, säger Karolina Martinsson som har skrivit boken ”Plocka tång & strandväxter”.
arrow ”En bok du kan leva efter”
arrow Familjen från ”En bondgård mitt i stan” ger tips.
arrow Årets kock: Vilt är både gott och klimatsmart
clock
arrow Här kan du använda puts och småbitar från allt klövvilt – utom vildsvin.
arrow ”Få svenskar betraktar minskat matsvinn som en viktig åtgärd mot klimatförändringarna”
arrow Perfekt att göra med överbliven yoghurt
arrow Gör något smaskens av övermogna bananer.
arrow Extra goda att äta med en sked jordnötssmör.
clock 20 min
arrow Stek gyllenbruna och servera med valfritt tillbehör.
clock 40 min
arrow Har du övermogna bananer hemma – släng inte!
arrow Therese Elgquist bjuder på växtbaserat och supergott med bakade tomater och citronslungad fänkål.
arrow Kalle Zackari Wahlström ger sina bästa tips
clock 1 h 45 min
arrow Norske stjärnkocken fixar hummus på gula ärtor och avslöjar den perfekta koktiden för broccoli.
arrow ”Påminner om att jobba med skaldjur”
arrow Haka på ”man tager vad man haver-trenden.”
clock 30 min
arrow Nya toppingen blev en succé
arrow Servera med en sval örtagårdssås med dill, persilja, gräslök och citron.
clock 45 min
arrow Servera med vitlökssås och en fräsch sallad
clock 25 min
arrow En riktigt god ”släng ihop-sallad” – perfekt att ta med på utflykten.
arrow Nu kan du se Therese ”Thess” Elgquist programserie på tv-kanalen Godare
arrow Broccoli- och grön ärtsoppa med slungad fänkål och rostad mandel
clock 1 h
arrow Riven färskpotatis och friterat potatisskal
<
1
2
3
4
5
...
17
>