Stryktipset till omgången lördag den 22 december, spelstopp klockan 15.59 samma dag.

Match 1–7 Premier League, match 8–13 League Championship.

Varje dag får ni Dagens säkra, Dagens drag, Dagens avslag, omröstningar och exklusiva tips.

Kommentera, diskutera och lägg upp egna spel.

Medlemmarna fortsätter att strömma in.

1) Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus Manchester City 1 Crystal P Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
M: Åkte på säsongens första förlust mot Chelsea. Studsade snabbt tillbaka. Saknar bland annat David Silva.
4–0 b West Ham
3–1 h Bournemouth
2–1 b Watford
0–2 b Chelsea
3–1 h Everton
C: Saknade tongivande Will Zaha senast (osäker till spel nu också). Luka Milivojevic avgjorde från distans.
0–0 b Man United
2–0 h Burnley
1–3 b Brighton
2–3 b West Ham
1–0 h Leicester
2) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Chelsea 1 Leicester Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
C: Blev lite darrigt efter Brightons reducering. Men kunde stänga igen. Viktige Eden Hazard haltade av.
1–3 b Tottenham
2–0 h Fulham
1–2 b Wolverhampton
2–0 h Man City
2–1 b Brighton
L: Hade Jamie Vardy tillbaka senast. Han var också den enda som skapade något framåt. Vikande formkurva.
1–1 b Brighton
2–0 h Watford
1–1 b Fulham
0–2 h Tottenham
0–1 b Crystal Palace
3) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Cardiff 2 Manchester United Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
C: Hittade två sena reduceringsmål senast. Innan dess: helt utspelat. Joe Benett utgick skadad. Ej golvat.
0–1 b Everton
2–1 h Wolverhampt.
1–3 b West Ham
1–0 h Southampton
2–3 b Watford
M: Har inte mycket till eget anfallsspel. Blev överkört av Liverpool. Paul Pogba var återigen petad. Garderas!
0–0 h Crystal Palace
2–2 b Southampton
2–2 h Arsenal
4–1 h Fulham
1–3 b Liverpool
4) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Bournemouth 1 Brighton Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
Bo: Ägde mycket boll senast och spenderade mycket tid på Wolves planhalva – men blev ändå lottlöst. Etta?
1–2 h Arsenal
1–3 b Man City
2–1 h Huddersfield
0–4 h Liverpool
0–2 b Wolverhampton
Br: Forcerade in en reducering senast, men kom inte närmare än så. Blekt mot Burnley. Saknar Shane Duffy.
1–1 h Leicester
2–1 b Huddersfield
3–1 h Crystal Palace
0–1 b Burnley
1–2 h Chelsea
5) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Huddersfield 2 Southampton Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
H: Börjat samla ihop till en seger. 10–1 i hörnor senast. 15–7 i avslut och 74–26 % bollinnehav. Streckas!
2–0 b Wolverhampton
1–2 h Brighton
1–2 b Bournemouth
0–1 b Arsenal
0–1 h Newcastle
S: Skrällvarnade vi för senast – mot ett defensivt sargat Arsenal. Första segern efter tränarbytet. Gardera.
2–3 b Fulham
2–2 h Man United
0–1 b Cardiff
3–2 h Arsenal
6) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Newcastle 1 Fulham Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
N: Verkar bättre anpassat för att ligga lågt och gå på kontring. Hade bara bollen 26 % av tiden senast.
2–1 b Burnley
0–3 h West Ham
1–1 b Everton
1–2 h Wolverhampton
1–0 b Huddersfield
F: Missade flera chanser i första halvlek, men luften gick ur när man inte fick utdelning. Har inga nya skador.
3–2 h Southampton
1–4 b Man United
0–2 h West Ham
7) Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus West Ham 1 Watford Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
We: Får klara sig utan viktige Marko Arnautovic i en månad. Andra spelare klev fram senast. Bör garderas.
0–4 h Man City
3–0 b Newcastle
3–1 h Cardiff
3–2 h Crystal Palace
2–0 b Fulham
Wa: Onödigt nervöst på slutet. Dominerade fullständigt första 70 minuterna och hade 3–0. Bra mot Everton.
0–3 h Liverpool
0–2 b Leicester
1–2 h Man City
2–2 b Everton
3–2 h Cardiff
8) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Blackburn 2 Norwich Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
B: Tagit poäng i 33 av sina 34 senaste hemmamatcher. Snubblade bort en 2–0 -ledning i ösregn senast.
1–4 b Preston
1–3 b Wigan
4–2 h Sheffield W
1–1 b Middlesbrough
2–2 h Birmingham
N: Känns som man kommer allt närmare en förlust. Keepern Tim Krul var lagets bäste spelare senast. 1x2!
4–1 b Swansea
0–0 b Hull
3–1 h Rotherham
3–2 h Bolton
2–2 b Bristol City
9) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Ipswich 2 Sheffield U Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
I: Efterlängtad seger senast. Skottet styrdes in (var för övrigt lagets enda avslut på mål). Samtliga tecken.
1–2 h West Bromwich
2–3 h Bristol City
0–2 b Nottingham
0–2 b Stoke
1–0 h Wigan
S: Hade god kontroll första 40 senast, men då kom WBA:s mål och matchen ändrade karaktär. x2?
2–2 b Rotherham
3–2 b Brentford
0–1 h Leeds
2–0 b Reading
10) Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus Nottingham 1 Queens PR Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
N: Haft mittbacksbekymmer. Både Danny Fox och Michael Dawson har dragits med skador. Ändå: god chans.
2–0 b Hull
5–5 b Aston Villa
2–0 h Ipswich
0–1 h Preston
0–0 b Derby
Q: Var till stora delar det bättre laget senast – framför allt i första halvlek. Har nytt frågetecken för Joel Lynch.
2–2 b Stoke
2–3 h Hull
1–2 b Leeds
2–1 h Middlesbrough
11) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Reading 2 Middlesbrough Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus
R: Kunde punkterat matchen i första halvlek (1–0). Blev sedan alltför passivt efter paus. Straffade sig.
0–0 b Wigan
0–1 b Leeds
2–2 h Stoke
0–2 h Sheffield U
1–1 b Rotherham
M: Kvitterade när QPR bara hade tio spelare på planen. Blev tillbakapressat hela första halvlek. Formen?
2–1 b Brentford
1–1 b Preston
0–3 h Aston Villa
1–1 h Blackburn
1–2 b QPR
12) Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus Rotherham 2 West Bromwich Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus
R: Var steget efter hela första halvlek. Rejäl uppryckning efter paus. Hittade en sen, rättvis, kvittering.
2–2 h Sheffield U
2–2 h QPR
1–3 b Norwich
2–2 b Sheffield W
1–1 h Reading
W: Hamnade i underläge i toppmötet mot Sheffield senast. Kvitterade i 40:e minuten – på sin första målchans.
2–1 b Ipswich
2–1 b Swansea
1–1 h Brentford
2–2 h Aston Villa
2–1 b Sheffield U
13) Betyg: 2 av 5 plusBetyg: 2 av 5 plus Wigan 1 Birmingham Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus
W: Överlag en riktigt dålig fotbollsmatch senast. Wigan kom inte närmare än en ramträff. Bör garderas.
0–0 h Reading
3–1 h Blackburn
1–1 b Bolton
0–1 h Derby
0–1 b Ipswich
B: Svårspelat senast. Storm och ihållande regn. Reducerade på straff i 78:e. Kvitterade bara minuten efter!
2–4 b Aston Villa
2–0 b Millwall