Svenskens storvinst – efter galna CL-kvällen

Publicerad 2014-10-22

Jesper, 40: ”Det var ett galet system” Så mycket vann han

Titta, här är coola spelet på gårdagens sjuka målfest i Champions League.

40-årige Jesper från Skåne tog hem storvinsten efter att ha spelat över 5,5 mål – i fyra av matcherna.

Belöningen: 37 124 kronor.

– Det var ett galet system, säger han till Sportbladet Spel.

HÄR ÄR EXPERTERNAS BÄSTA CL-TIPS

Gårdagens Champions League-matcher går till historieböckerna – som historiens mest målrikaste.

Chelsea krossade Maribor på hemmaplan med 6–0 och nere i Rom förnedrades Roma med 1–7 mot tyska mästarna Bayern München.

Lägg därtill Sjaktars kross på bortaplan (0–7) och den galna CL-omgången var ett faktum.

Satte sjuka spelet

Men en spelare i Sverige trodde dock de här resultaten var möjliga och lyckades få in sin ”sjuka” spelkupong.

Efter att ha prickat in fyra matcher ”över 5,5 mål” fick Jesper, hemmahörande i Skåne, ta emot storvinsten som gav 27 048 gånger pengarna. Totalt gav systemet 37 124 kronor hos Unibet.

Jesper, satte dessutom ytterligare ett spel: att det skulle dömas straff i varje match.

Sportbladet Spel har lyckats få tag på vinnaren, dagen efter succén.

– Det var en galen kväll, en galen kupong och helt galna matcher. Det händer ibland att jag lyckas få in sådana här spel men igår var något extra. Kompisar har ringt till mig och sagt att jag är helt galen som spelade så, säger han.
Hur tänkte du egentligen?

– Nej, men jag satt ner och funderade på de olika matcherna och kände att det först och främst kunde rinna i väg nere i Rom. Jag trodde mycket på Bayern där och även Chelsea på hemmaplan kunde göra mycket mål. Jag har även varit mycket i Tyskland och sett många matcher där, och vet att tyska lag brukar göra många mål. Så i Schalke-matchen hade jag också lite tro på att det skulle rinna iväg.

"Var svettigt"

Jesper beskriver gårdagskvällen med ett ord – "svettigt". Från matchstart satt han hemma och kollade in matcherna, som minut efter minut gick hans väg.

– När Bayern ledde med 5–0 i paus kändes den matchen säker, sedan hade jag ganska stort hopp till att Chelsea skulle fortsätta rulla in målen. Det var verkligen svettigt alltså, och Sjachtar var en sjuk match, säger han.